fbpx

Carbon Cleaning

Maak uw motor koolstof vrij

Wanneer uw motor in bedrijf is, laat het zwarte koolstof aanslag achter op belangrijke plaatsen op de motor en uitlaat. Dit is voornamelijk te wijten aan de huidige verkeersomstandigheden. Veelvuldig starten (start/stop systeem), snelheidslimieten, brandstofkwaliteit, nieuwe eisen aan de anti-vervuilingsnormen en langzaam rijden om het verbruik te beperken. De meest voorkomende symptomen van een vuile motor zijn: vermogensverlies, onrustig stationair draaien, overmatige rookontwikkeling, een te hoog brandstofverbruik, motorlampje door slechte prestaties, gaten bij het accelereren.

Met onze Carbon Cleaning service wordt uw motor met een korte behandeling schoongemaakt door middel van een waterstofgas.

  • U laat uw motor stationair draaien;
  • Wij sluiten onze machine en luchtslang aan in uw luchtfilter behuizing;
  • Uw motor zuigt gedurende 30 minuten naast schone lucht, ook het waterstofgas aan;
  • Door de chemische reactie van het waterstofgas wordt de koolstofaanslag in uw motor schoongebrand.

Afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling, zult u na de behandeling verschil merken in de souplesse. Ook wordt een deel van het ‘verloren vermogen’ hersteld door een schonere verbranding.

KLANTERVARINGEN

Robert

En ja hoor, daar was die Adblu foutmelding weeral meerdere malen naar de dealer geweest voor dit probleem!!!! Vandaag maar eens contact opgenomen met RhinoTuning en ik kon meteen langs komen, en de mannen van Rhino gingen aan de slag, Om dit probleem voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen, onder het genot van een kopje koffie in de wachtruimte, 90 minuten later reed ik de werkplaats uit en geen meldingen meer. Dank je wel Rhinotuning.

Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk (2009)

Harry

Vandaag bij Rhino Tuning de EGR laten uitschakelen. Prettig bedrijf, keurige uitleg. Netjes geholpen en een gunstige prijs.

Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk uit 2011

Eelco

Nooit geweten dat er zo'n krachtig blok in mijn wagen zit. Hij is veel sneller(!) en ook bij langzaam rijden merk ik het verschil. Top.

Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 16v 203pk (2010)

Clarence

Heldere uitleg en uitstekende service. En wat een verschil zeg. Zou ik zeker aanraden.

Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance DSG

Khalid

Ik had eerst mijn twijfels, maar ben blij dat ik het uiteindelijk heb gedaan.

Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI

Kevin

Had niet verwacht dat het zo makkelijk en snel zou gaan. Had ik eerder moeten doen. Lekker hoor meer powerrrr.

Seat Leon 2.0 TFSI Cupra R

Murat

Hartelijk ontvangst en lekkere koffie. Professioneel bedrijf met verstand van zaken, dat is zeker te merken.

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI

Arjan

Mijn auto nieuw leven ingeblazen, had niet verwacht dat mijn auto zo veel potentie had. Mijn volgende auto gaat op dag 1 direct naar Rhino. Goed bezig

BMW 3 Serie Touring 320i Sport-Line

Jouw auto kan meer. Ontdek het hier