fbpx

Auto Tuning Den Haag

Specialist in Auto Tuning Den Haag

Woon je in de Randstad? Wil je lekker vlot wegrijden bij de stoplichten, soepel invoegen en moeiteloos accelereren? Dan is auto tuning Den Haag iets voor jou. Tuning zorgt voor een veilige upgrade voor je motor. Je krijgt meer koppel en vermogen en de motor gaat soepeler draaien. Een fysieke aanpassing is niet nodig; er wordt een softwarematige aanpassing gedaan. Auto tuning zonder het aanpassen van onderdelen wordt daarom ook wel chip tuning genoemd. Als het gaat om motor optimalisatie van het hoogste niveau is Rhino Tuning toonaangevend. Meer over Rhino Tuning.

auto tuning Den Haag

chip tunen auto

Optimalisatie motor

In de motor van moderne auto’s zijn microchips de baas. Zij bevinden zich in de ECU (Electronic Control Unit). Chips bepalen hoeveel brandstof de auto krijgt, regelen de turbodruk of het tijdstip van ontsteking. De chips worden geprogrammeerd door de fabriek en worden voorzien van een ruime veiligheidsmarge. Die marge zorgt ervoor dat de motor goed blijft lopen, zelfs onder zware omstandigheden. Prima natuurlijk als je in een land woont waar dat echt nodig is, maar in onze regio is dat te veel van het goede.

Betere prestaties, lager brandstof verbruik

De programmeur van Rhino Tuning optimaliseert de software van de chips. De auto tuning in Den Haag wordt altijd uitgevoerd binnen de veiligheidsmarges. Grenzen worden niet overschreden. Tuning zorgt voor een duidelijk merkbare prestatieverbetering (koppel en vermogen). Bij een gelijke rijstijl is het zelfs mogelijk dat de auto zuiniger zal rijden. Het rendement is immers verhoogd.
Bekijk ook eens de FAQ’s over chiptuning.

specialist in autotuning in Den Haag

Auto Tuning Den Haag in 5 stappen

Grofweg bestaat auto tuning in Den Haag uit vijf stappen:

1. Uitlezen van de gegevens van de auto tijdens een testrit (je rijdt zelf)
2. Downloaden en opslaan van de originele motor software
3. Auto motor tuning, handmatig aanpassen van de software
4. Valideren en inlezen van de nieuwe software
5. Controle van de auto tuning tijdens testrit (je rijdt zelf)

Tijdens de laatste testrit ervaar je zelf het verschil en oordeelt of de tuning naar wens is. Wij geven 5 jaar garantie op de software. Wij lezen je auto uit even geven je advies, volkomen gratis. Dit valt gewoon binnen de garantie.

Jouw auto laten chiptunen?

Meer power voor je Audi? Extra PK’s en koppel voor je VW? Ciptuning is maatwerk. Wij zijn specialist in auto tuning Den Haag en helpen je graag aan extra PK’s. Vul je kenteken in en doe de gratis ‘vermogenscheck’.

Vermogenscheck