fbpx

Auto Tuning Den Haag

Specialist in Auto Tuning in Den Haag

Woon je in de Randstad? Wil je lekker vlot wegrijden bij de stoplichten, soepel invoegen en moeiteloos accelereren? Dan is auto tuning in Den Haag iets voor jou. Tuning zorgt voor een veilige upgrade vanje motor. Je krijgt meer koppel en vermogen en de motor gaat soepeler draaien. Een fysieke aanpassing is niet nodig, er wordt een softwarematige aanpassing gedaan. Auto tuning zonder het aanpassen van onderdelen wordt daarom ook wel chiptuning genoemd. Als het gaat om motor optimalisatie van het hoogste niveau is Rhino Tuning toonaangevend. Meer over Rhino Tuning.

Vermogenscheck

auto tuning Den Haag

chip tunen auto

Optimalisatie motor

In de motor van moderne auto’s zijn microchips de baas. Zij bevinden zich in de ECU (Electronic Control Unit). Chips bepalen hoeveel brandstof de auto krijgt, regelen de turbodruk of het tijdstip van ontsteking. De chips worden geprogrammeerd door de fabriek en worden voorzien van een ruime veiligheidsmarge. Die marge zorgt ervoor dat de motor goed blijft lopen, zelfs onder zware omstandigheden. Denk daarbij aan extreme temperaturen en hoogteverschillen. In Nederland hebben wij weinig te maken met zulke omstandigheden, waardoor er veel ruimte overblijft voor verbetering in de prestatie van de motor.

Betere prestaties, lager brandstof verbruik

De programmeur van Rhino Tuning optimaliseert de software van de chip. Auto tuning in Den Haag wordt altijd uitgevoerd binnen de veiligheidsmarges. Grenzen worden niet overschreden. Tuning zorgt voor een duidelijk merkbare prestatieverbetering (koppel en vermogen). Ook wordt er een daling in verbruik gerealiseerd van ongeveer 10%.
Bekijk ook eens de FAQ over chiptuning.

specialist in autotuning in Den Haag

Auto Tuning in Den Haag in 5 stappen

Grofweg bestaat auto tuning in Den Haag uit vijf stappen:

1. Uitlezen van de gegevens van de auto
2. Downloaden en opslaan van de originele motor software
3. Auto motor tuning, op maat aanpassen van de software
4. Valideren en inlezen van de nieuwe software
5. Controle van de auto tuning tijdens een testrit

Wij geven levenslang garantie op de software die wij leveren. Wij lezen je auto uit even geven je advies, volkomen gratis. Dit valt gewoon binnen de garantie, daar mag je altijd voor langskomen.

Jouw auto kan veel meer.

Meer power voor je Audi? Extra PK’s en koppel voor je VW? Chiptuning is maatwerk. Wij zijn specialist in auto tuning rondom Den Haag en helpen je graag aan extra PK’s. Vul je kenteken in en doe de gratis Vermogenscheck.

Vermogenscheck