fbpx

Vermogenscheck

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis vermogenscheck.

Wat zit er nog onder jouw motorkap? Vul hier je kenteken in en ontdek wat jouw auto kan. Je krijgt binnen een werkdag alle informatie per mail. Wil je liever gebeld worden? Laat dan ook je telefoonnummer achter.

  • Tot 50% meer vermogen, bij sommige auto’s zelfs meer
  • Tot 15% minder verbruik
  • Software altijd op maat geschreven voor de auto, door een professional met 15 jaar ervaring
  • Altijd binnen de veiligheidsmarges van de auto
  • 14 dagen testen. Niet tevreden? Geld terug. Doen we nooit moeilijk over. Zie ook onze reviews op Google.
  • Levenslang garantie op de geleverde software
  • Binnen 1.5 uur klaar onder het genot van koffie, frisdrank, Netflix en PlayStation 5.
  • EU emissie normen blijven behouden
  • Geen probleem bij APK

ACTIE: Gratis airco servicebeurt* t.w.v. 75 euro bij Stage 1 tuning!

* Voor auto’s met koudemiddel R134a. Auto’s met het nieuwe type koudemiddel R1234yf krijgen gratis bij Stage 1 tuning de topsnelheid begrenzer (Vmax) verwijderd t.w.v. 50 euro of 75 euro korting op een airco service beurt.

Jouw auto kan meer. Ontdek het hier

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Kijk op de Veelgestelde vragen pagina of neem gerust contact met ons op.

Zeker, het verschil is direct merkbaar. In sommige gevallen heeft de auto ongeveer 100km nodig om het nieuwe programma ‘in te leren’. Dit houdt in dat het motor management systeem zich aanpast aan de nieuwe waarden, zodat het op elk moment de beste rijprestaties kan leveren op basis van het rijgedrag van de bestuurder.

STAGE 1 — tuning is veilig. De prestaties van de auto worden geoptimaliseerd binnen de veiligheidsmarges van de auto en er worden geen grenzen van de onderdelen overschreden. Er wordt dus rekening gehouden met de capaciteiten van de auto volgens fabrieksopgave. Er wordt niets gevraagd van de auto wat niet geleverd kan worden. Je auto wordt vooraf uitgelezen om te bepalen of het verstandig is om verder te gaan. Je wordt geïnformeerd over de uitkomsten en beslist zelf over het vervolg. Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons altijd voorop.

STAGE 2 — In Stage 2 tuning worden er naast de tuning in Stage 1, ook bepaalde veiligheidsgrenzen van de auto verlegd. Bijvoorbeeld het verhogen van de maximale turbodruk. Vanzelfsprekend neemt dit risico's met zich mee en gaat dit altijd hand-in-hand met fysieke aanpassingen aan de auto om deze risico's op te vangen. Stage 2 tuning doen wij alleen op eigen risico, omdat wij zelf geen fysieke aanpassingen uitvoeren. Wij schrijven alleen de software.

Is dit de eerste keer dat je je auto wilt laten tunen? Probeer dan eerst Stage 1. De meeste mensen zijn hier meer dan tevreden over, omdat hier de meeste winst behaald wordt zonder het aanpassen van onderdelen.

Rhino Tuning garandeert een hoogwaardige dienstverlening, wij geven levenslang garantie op de software. Ook kun je altijd binnen 14 dagen je geld terugkrijgen, mocht onze dienstverlening onverhoopt niet naar verwachting zijn. Zonder opgaaf van reden, doen we nooit moeilijk over. De auto wordt dan teruggebracht naar de originele staat, alle aanpassingen worden ongedaan gemaakt. Daarnaast kun je levenslang terecht bij ons voor het uitlezen van je auto en advies daarover. Zonder kosten.