fbpx

ECO TUNING

Wanneer verbruik belangrijker is dan vermogen

Naast het ‘normale’ tuning programma, kunt u ook kiezen voor een Eco Tuning programma. Hier ligt de nadruk op het besparen van brandstofkosten. Een eventuele vermogenstoename is bijzaak. Op deze manier kunt u tot 20% besparen op het verbruik. Daarnaast draagt u ook bij aan een beter milieu.

Zakelijk

Eco Tuning is ideaal voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan bedrijfsbussen, rijscholen en taxi’s. Het uitschakelen van de EGR is een uitstekende aanvulling op Eco Tuning, hierdoor gaat u nog meer besparen op het verbruik. Zo kunt u maximaal bezuinigen met een relatief kleine ingreep. Wij kunnen de topsnelheid van uw auto(‘s) ook begrenzen op een snelheid naar uw keuze, zodat de kans op snelheidsovertredingen door u of uw medewerkers drastisch verminderd wordt. Dit alles gebeurt met softwarematige aanpassingen, er worden dus geen fysieke aanpassingen gedaan.

Samengevat

De voordelen van Eco Tuning op een rij:

  • Tot 20% besparen op de brandstofkosten
  • Maximaal bezuinigen door Eco Tuning te combineren met het uitschakelen van de EGR
  • Topsnelheid begrenzen op een snelheid naar keuze is ook mogelijk
  • Verduurzaming van uw onderneming door bij te dragen aan een beter milieu
  • Alles wordt gedaan met software, dus geen fysieke aanpassingen nodig

De investering is snel terugverdiend.

Projecten

Een projectmatige aanpak voor meerdere auto’s of een wagenpark is ook bespreekbaar. Wij maken graag een vrijblijvende prognose voor u, zodat u meteen weet wat u op jaarbasis kunt besparen. Wanneer u daar inzicht in heeft, is de keuze vaak snel gemaakt. Afhankelijk van het aantal auto’s kunnen er ook kortingsafspraken gemaakt worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul dan het afsprakenformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken