fbpx

Chiptuning Den Haag

De motor van je auto optimaal laten presteren? Met chiptuning haal je het maximale uit je auto. Meer snelheid, meer kracht en zelfs minder brandstofverbruik. Als het gaat om auto tuning staat veiligheid bij ons voorop. Als je een specialist zoekt voor chiptuning in Den Haag is Rhino Tuning de juiste partij.

Aanpassing in de software
Hoeveel brandstof een motor moet krijgen of wanneer de ontsteking plaats dient te vinden wordt softwarematig geregeld bij een auto. Autofabrikanten programmeren deze software en stellen een veiligheidsmarge in. Zo blijft de auto presteren, zelfs bij het gebruik van slechte kwaliteit brandstof of onder zware omstandigheden.

Nu hebben we in Nederland niet vaak te maken met zware omstandigheden of slechte olie en is de veiligheidsmarge dus erg ruim. Door een klein deel van de marge te benutten kunnen we met chiptuning de motor beter laten presteren. Bij Chiptuning in Den Haag wordt de auto qua software dus aangepast om beter te presteren. Meer informatie over chiptuning.

Vermogenscheck

Alleen het beste is goed genoeg

Als je zoekt op bedrijven die chiptuning in Den haag uitvoeren kom je diverse aanbieders tegen. Aangezien je de veiligheidsmarge van je motor aanpast, wil je 100% zekerheid dat het goed gebeurt.

Een specialist is iemand die:
• software op maat schrijft, volledig op basis van de eigenschappen van je auto;
• geen grenzen overschrijdt;
• ervoor zorgt dat onderdelen niet harder zullen slijten.

Een professionele chiptuner zal van tevoren de auto uitlezen. Vervolgens zal bepaald worden of auto tuning mogelijk is en zullen we de aanpassing softwarematig doorvoeren. Aan het einde van het traject maak je zelf nog een testrit om te bepalen of de aanpassing naar wens is.

Chiptuning Den Haag
Stage 1, 2 en 3

Autotuning komt in grofweg drie varianten, ook wel ‘stages’ genoemd.

Stage 1: Dit is auto tuning binnen de veilige marges. Deze vorm van chiptuning voeren wij het meest uit. Deze variant is voorzien van maar liefst 5 jaar garantie op de software.

Stage 2: Dit is stage 1, met een extra stapje. Dit extra stapje valt net buiten de veiligheidsgrenzen. Denk hierbij aan de verhoging van de maximale turbodruk. Veelal zijn fysieke aanpassingen aan de auto ook noodzakelijk. Deze vorm van chiptuning is gewaagder en geschiedt altijd op eigen risico.

Stage 3: Hierbij worden er auto onderdelen vervangen. Zo kan er bijvoorbeeld een grotere turbo geplaatst worden voor meer koele lucht naar de motor. Deze vorm van chiptuning voeren wij niet uit.

Jouw auto kan veel meer.

Meer power voor je Volkswagen? Extra PK’s en koppel voor je Audi? Iedere auto is anders. Heb je interesse in chiptuning in omgeving Den Haag en wil je weten wat je kan verwachten aan extra PK’s? Doe dan de gratis Vermogenscheck. Geef ons je kenteken door en wij zoeken het voor je uit!

Vermogenscheck