CHIPTUNING DEN HAAG

Laat de motor van je auto optimaal presteren
De motor van je auto optimaal laten presteren? Met chiptuning haal je het maximale uit je auto. Meer snelheid, meer kracht en zelfs minder brandstofverbruik. Als het gaat om auto tuning staat veiligheid bij ons voorop. Als je een specialist zoekt voor chiptuning in Den Haag is Rhino Tuning de juiste partij.

Aanpassing in de software

Hoeveel brandstof een motor moet krijgen of wanneer de ontsteking plaats dient te vinden wordt softwarematig geregeld bij een auto. Autofabrikanten programmeren deze software en stellen een veiligheidsmarge in. Zo blijft de auto presteren, zelfs bij het gebruik van slechte kwaliteit brandstof of onder zware omstandigheden.
Nu hebben we in Nederland niet vaak te maken met zware omstandigheden of slechte olie en is de veiligheidsmarge dus erg ruim. Door een deel van de marge te benutten kunnen we met chiptuning de motor beter laten presteren. Bij Chiptuning in Den Haag wordt de auto softwarematig aangepast om beter te presteren. 
Gratis vermogenscheck

Alleen het beste is goed genoeg

Als je zoekt op bedrijven die chiptuning in Den haag uitvoeren kom je diverse aanbieders tegen. Aangezien je de veiligheidsmarge van je motor aanpast, wil je 100% zekerheid dat het goed gebeurt.

Een specialist is iemand die:
• Software op maat schrijft, volledig op basis van de eigenschappen van je auto;
• Geen grenzen overschrijdt;
• Er voor zorgt dat onderdelen niet harder zullen slijten.

Een professionele chiptuner zal van tevoren de auto uitlezen. Vervolgens zal bepaald worden of auto tuning mogelijk is en zullen we de aanpassing softwarematig doorvoeren. 
Gratis vermogenscheck

Chiptuning Den Haag Stage 1, 2 en 3

Auto tuning komt in drie varianten, ook wel ‘stages’ genoemd.

stage 1

Dit is auto tuning binnen de veilige marges. Deze vorm van chiptuning voeren wij het meest uit.

stage 2

Dit is Stage 1, met een extra stapje. Dit extra stapje valt net buiten de veiligheidsgrenzen. Fysieke aanpassingen aan de auto zijn ook noodzakelijk. Met een downpipe ben je al klaar voor Stage 2.

stage 3

Hierbij worden er meer onderdelen vervangen. Zo kan er bijvoorbeeld een grotere turbo geplaatst worden voor meer koele lucht naar de motor. Deze vorm van tuning voeren wij niet uit.

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Kijk op de Veelgestelde vragen pagina of neem gerust contact met ons op.

Is er direct verschil merkbaar?

Zeker, het verschil is direct merkbaar. Je auto wordt getest opgeleverd met een diagnose module en een testrit na de tuning.
Is het veilig?
STAGE 1 — Tuning is veilig. De prestaties van de auto worden geoptimaliseerd binnen de veiligheidsmarges van de auto en er worden geen grenzen van de onderdelen overschreden. Er wordt dus rekening gehouden met de capaciteiten van de auto volgens fabrieksopgave. Er wordt niets gevraagd van de auto wat niet geleverd kan worden. Je auto wordt vooraf uitgelezen om te bepalen of het verstandig is om verder te gaan. Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons altijd voorop.

STAGE 2 — In Stage 2 tuning worden er naast de tuning in Stage 1, ook bepaalde grenzen van de auto verlegd. Dit gaat altijd hand-in-hand met fysieke aanpassingen aan de auto.

Is dit de eerste keer dat je je auto wilt laten tunen? Probeer dan eerst Stage 1. De meeste mensen zijn hier meer dan tevreden over, omdat hier de meeste winst behaald wordt zonder het aanpassen van onderdelen.
Hoe zit het met garantie?
Rhino Tuning garandeert een hoogwaardige dienstverlening, wij leveren levenslang garantie op de software. Ook kun je altijd binnen 14 dagen je geld terugkrijgen, mocht onze dienstverlening onverhoopt niet naar verwachting zijn. Zonder opgaaf van reden, doen we nooit moeilijk over. Zie ook onze reviews op Google. De auto wordt dan teruggebracht naar de originele staat, alle aanpassingen worden ongedaan gemaakt. Daarnaast kun je levenslang terecht bij ons voor het uitlezen van je auto en advies daarover. Zonder kosten.
ALLE VEELGESTELDE VRAGEN

Klantervaringen

Vertrouwd door duizenden klanten. Lees wat onze klanten van ons vinden.

Jouw auto kan veel meer.
ontdek het hier

Gratis vermogenscheck
Premium chiptuning voor een ultieme rijervaring.
Laan van Het Haantje 62
2288 GT Rijswijk

info@rhinotuning.nl
+31 70 20 42 900