LOCATIE

Een thuisfront voor en door autoliefhebbers.

HOOFDKWARTIER

Welkom op onze nieuwe locatie. Een gloednieuw, milieuvriendelijk en hypermodern pand. Van alle gemakken voorzien zoals glasvezel internet, zonnepanelen en alarmbeveiliging van het hoogste niveau.

Een thuisfront voor en door autoliefhebbers.
Gratis vermogenscheck

FOR THE LOVE OF CARS

De werkplaats en fotohoek voor elke auto die wij behandelen. Wij hebben alle middelen tot onze beschikking om uw auto naar het volgende niveau te tillen. Op aanvraag doen wij ook detailing, zoals het blinderen van uw autoruiten.

U wordt gastvrij en professioneel te woord gestaan door onze programmeur met 15 jaar ervaring en een diploma HBO Informatica, aangevuld met de nodige cursussen en certificaten. Al uw vragen worden beantwoord en de werkzaamheden worden uitgevoerd met de beste tuning apparatuur op de markt. Elke auto is voor ons uniek en wordt altijd op maat getuned. Wat wij doen, doen wij goed. Of helemaal niet.
Gratis vermogenscheck

RELAX

Tijdens de werkzaamheden kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. U kunt hier ontspannen Netflixen onder het genot van koffie, thee en frisdrank. Voor de gamers onder ons staat er ook een PS5 klaar 🙂

Dankzij de aanwezigheid van airco en verwarming, kunt u ook genieten van de aangename temperatuur tijdens het wachten. Het hele jaar door.

Time flies when you’re having fun.
Gratis vermogenscheck

work

Desgewenst kunt u ook werken aan onze ruime werktafel met stopcontacten en opladers voor alle telefoons. Mocht u tijdens het werken ergens behoefte aan hebben wat wij op dat moment niet faciliteren, laat het ons weten en we maken het graag in orde voor u.
Gratis vermogenscheck

Klantervaringen

Vertrouwd door duizenden klanten. Lees wat onze klanten van ons vinden.

Jouw auto kan veel meer.
ontdek het hier

Chiptuning is maatwerk. Wij zijn specialist in tuning en helpen je graag aan extra PK’s. Vul je kenteken in en doe de gratis vermogenscheck.
Gratis vermogenscheck
Premium chiptuning voor een ultieme rijervaring.
Laan van Het Haantje 62
2288 GT Rijswijk

info@rhinotuning.nl
+31 70 20 42 900